Graag persoonlijk advies?

Tesla verzekering?

Wij bieden een Premium Allrisk Tesla Verzekering. Uitstekende persoonlijke service van je eigen contactpersoon tegen een vaste lage vergoeding. Onze gespecialiseerde adviseurs staan voor je klaar voor een persoonlijk maatwerk aanbod.
Adviseur van Verzekeren.com

Vergelijk 48 autoverzekeringen

We kunnen je auto niet vinden
We kunnen je postcode niet vinden
We kunnen je adres niet vinden
Minimale leeftijd is 18 jaar en maximale leeftijd is 110 jaar
Vaste lage vergoeding
Persoonlijk advies
Wij regelen alles
14 dagen vrijblijvend proberen
Jaarlijkse polischeck
Onafhankelijk en objectief

Onze Tesla verzekeringen

Eerlijke prijzen

Eerlijke prijzen

Tesla 3 vanaf  €94,- per maand
Tesla S vanaf  €144,- per maand
Tesla Y vanaf  €124,- per maand

Persoonlijk

Gunstige voorwaarden

Tot 36 maanden nieuw- of aankoopwaarde uitgekeerd.

Excellente service

Verzekeren op maat

Particulier en zakelijk verzekeren. Ook voor financial lease. Altijd het beste maatwerk aanbod.

Tesla verzekering

Tesla verzekering vergelijken

Er zijn maar weinig verzekeraars die Tesla’s verzekeren zonder daar een reeks aan extra voorwaarden aan te verbinden. En zo ben je opeens uren aan het zoeken naar een geschikte verzekering terwijl je gewoon van je auto wil genieten. Gelukkig zijn er gespecialiseerde tussenpersonen die je helpen bij het verzekeren van je Tesla. Maar daar willen ze wel wat voor terug: de meeste tussenpersonen vragen als vergoeding voor hun dienstverlening zo’n 20 procent van je premie. Dat kan voor jou met je dure auto dus behoorlijk in de papieren lopen! Wij doen het anders.

Omdat we onze dienstverlening efficiënt inrichten maakt het voor ons niet uit of we een Tesla of een BMW verzekeren. Jij zou dus ook geen verschil moeten merken. Bij verzekeren.com kijken we daarom niet naar wat voor auto je hebt om de prijs van onze service te bepalen. Iedereen betaalt een lage, eerlijke vergoeding. En daar krijg je heel wat voor terug!

Bereken mijn premie

Goed om te weten

We kijken altijd samen met jou welke verzekering het beste bij je past. Zo kun je bij ons je Tesla particulier of zakelijk verzekeren, inclusief of exclusief btw. Voor je nieuwe Tesla kun je tot 36 maanden de nieuwwaarde verzekeren, voor je occasion de aanschafwaarde. Lease je je Tesla en heb je een boekwaarderegeling, dan verzeker je je auto bij ons ook gewoon tegen de boekwaarde. Je krijgt dan zelfs 5% korting op je cascopremie. Heb je juist net je leasecontract opgezegd? Je schadevrije jaren kunnen worden overgenomen van een originele leaseverklaring. Fijn, want hoe meer schadevrije jaren je opbouwt, hoe lager je premie is!

Veel verzekeraars vragen je om een extra alarmsysteem te laten installeren. Als je in een Tesla Model 3 rijdt is dat bij ons niet nodig. Heb je een Model S of Model X, dan moet je wel een extra peilzender hebben. Goed om te weten: als je je Tesla via ons verzekert krijg je korting op de installatie- en abonnementskosten.

Bereken mijn premie
Tesla verzekering

Persoonlijk advies, de beste deals en  altijd uitstekende service

Gediplomeerde adviseurs

Onze adviseurs zijn hoogopgeleid en hun kennis is altijd up-to-date. Je krijgt dus advies van een expert. Onze adviseurs helpen je niet alleen met het verzekeren van je exclusieve auto, maar ook met het onderhoud van je verzekering.

Periodieke Verzekeringscheck

Altijd goed verzekerd: we nemen periodiek contact met je op om je verzekering te checken. Zo blijft je verzekering actueel. Nooit onder- of oververzekerd en altijd het beste aanbod.

Groepsfoto van adviseurs Verzekeren.com Kleine groepsfoto van adviseurs Verzekeren.com

Vragen? Advies nodig?

We helpen je via chat, telefoon of e-mail. Maar net wat jou het beste uitkomt.

Contact