Graag persoonlijk advies?

Eerlijk en integer

Heb je een dure of exclusieve auto? Grote kans dat je je verzekeringstussenpersoon honderden euro's per jaar meer betaalt aan servicekosten dan iemand met een goedkopere auto. Dat komt door het beloningsmodel dat de meeste intermediairs toepassen. Je betaalt een percentage van je premie voor hun dienstverlening, vaak zo'n 20%. Hoe hoger je premie, hoe hoger de prijs voor service. Bij een beetje auto hoort al gauw een duurdere verzekering, dus je betaalt je blauw aan servicekosten. En dat terwijl je exact dezelfde dienstverlening ontvangt als je buurman met z'n Kia Picanto. Beetje scheef, toch? Dat vinden wij nou ook.

over verzekeren.com

Vaste lage prijzen

Begrijp ons niet verkeerd, we zeggen niet dat advies niets waard is. Sterker nog, juist met een waardevolle auto op je oprit raden we het je aan om je verzekering door een specialist te laten beheren. Zo voorkom je over- of onderverzekering, want zeker met een luxe auto kan dat behoorlijk in de papieren lopen. Bij Verzekeren.com vinden we niet dat de prijs van je auto de prijs van onze dienstverlening moet bepalen. Daarom betaalt iedereen bij ons dezelfde vaste lage prijs van 80 euro per jaar voor onze service. Ter vergelijking: met een maandpremie van 150 euro betaal je bij de gemiddelde tussenpersoon 360 per jaar aan servicekosten. Dat levert je bij ons een voordeel van 280 euro op! Elk jaar weer. Hoe hoger je premie, hoe groter je voordeel bij ons.

Kwaliteit

We houden onze prijzen laag, maar dat wil niet zeggen dat we inleveren op kwaliteit. Integendeel, zelfs. Doordat we onze systemen optimaal hebben ingericht voor het verzekeren van luxe auto's krijg je een complete dienstverlening tegen een scherp tarief. Wij zijn net zo gek op mooie auto's als jij, dus we doen er alles aan om je wagen perfect te verzekeren. Maar daar stopt onze dienstverlening niet. We houden je polis actief in de gaten, passen 'm waar nodig in overleg met jou aan en staan altijd voor je klaar met advies. Verder kun je natuurlijk met al je vragen bij ons terecht en helpen we je als je schade hebt. Alles wat je mag verwachten van een goede tussenpersoon, maar dan voor een eerlijke prijs.

Maatwerk

Zeker bij exclusieve auto's, aangepaste auto's, auto's met een hoge cataloguswaarde of auto's met uitgebreide accessoires is een standaardverzekering niet altijd de beste keus. Je hebt dan maatwerk nodig. Geen probleem, doen we ook! Bel ons even, dan nemen we de mogelijkheden met je door. We werken met bijna alle Nederlandse verzekeraars samen, dus we hebben altijd een mooi aanbod voor je.

Vergelijk 48 autoverzekeringen

We kunnen je auto niet vinden
We kunnen je postcode niet vinden
We kunnen je adres niet vinden
Minimale leeftijd is 18 jaar en maximale leeftijd is 110 jaar

Persoonlijk contact

Gediplomeerde adviseurs

We vinden het niet alleen belangrijk dat je een verzekering kiest die bij je past, maar ook dat die verzekering bij je blijft passen. Daarom houden we je verzekering goed in de gaten. Verandert er iets, of denken we dat we een beter aanbod voor je hebben? Dan laten we je dat weten.

Periodiek contact

We nemen sowieso eenmaal per jaar contact met je op. Niet alleen omdat we dat gezellig vinden en je graag beter leren kennen, maar ook om te checken of alles nog klopt. Zo is je verzekering altijd up-to-date en raak je nooit over- of onderverzekerd. Is onderdeel van onze dienstverlening en kost je niets extra, hooguit een paar minuten van je tijd.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 21:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Met uitzondering van feestdagen.

Bel ons op:
Groepsfoto van adviseurs Verzekeren.com Kleine groepsfoto van adviseurs Verzekeren.com

Vragen? Advies nodig?

We helpen je via chat, telefoon of e-mail. Maar net wat jou het beste uitkomt.

Contact